Орц:
* 1/3 стакан үрийг нь аваад жижиглэн хэрчсэн, хатаасан dates
* 2/3 стакан зөгийн бал
* 1/3 стакан ширгээсэн сүү (evaporated milk)
* 1 амны халбага желатин, дэвтээсэн (unflavored gelatin)
* 2 стакан тараг
Бэлтгэх нь:
- Зөгийн балаа жижиглэн хэрчсэн хатаасан жимстэйгээ холино.
- Сүүгээ жижиг саванд хийсэн багатай устай савны дээр устай савнаас арай томхон саванд хийн суулгаад халаана. Сүүн дээрээ желатин, зөгийн бал жимсний холимогоо нэмээд нийцүүлж хутгана.
- Сүүний бэлдмэлээ нийцээд ирэхээр гал дээрээс аваад хөргөөд таргаа нэмнэ. Хөлдөөгчинд 1 цаг амраагаад гаргаж ирэн зайрмагны машинд хийн зааврын дагуу ажиллуулан хөлдөөсөн тараг бэлтгэнэ.
No comments:
Post a Comment