Орц: 35 ш
* 1 ш өндөг
* 125 гр зөөлрүүлсэн масло
* 100 гр нунтаг сахар
* 1 уут ваниллинтай сахар
* 3 стакан гурил
* 100 гр нунтаг сахар
* 2 амны халбага жүржийн шүүс
* 1 жүржийн хальс, чимэглэхэд
Бэлтгэх нь:
- Өндөг, маргарин, сахар, ваниллинтай сахараа холиж нийцүүлнэ. Гурилаа шигшин нэмнэ. Зуурмаг бэлтгэнэ.
- Зуурмагаа 2-3 мм зузаантай илдээд, стаканаар хэвлээд 175 градуст халаасан зууханд хийн 15-20 минут шарж болгоно.
- Жүржийн шүүсээ сахартай холиж нийцүүлээд, болгоод, хөргөсөн жигнэмэгээ бэлтгэсэн глазерээрээ чимэглээд үрсэн жүржийн хальсаар чимэглээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment