Орц: 2 порц
* 3/4 стакан (180 мл) сүү
* 1 амны халбага какао, Dutch-process байвал сайн
* 115 гр шоколад (bittersweet эсвэл semisweet)
* 1 1/2 стакан мөс
* 2-3 бөмбөлөг шоколадтай зайрмаг эсвэл сорбе
* 1-2 амны халбага Kahluà эсвэл эспрессо, хөргөсөн, хүсвэл
* үрсэн шоколад, хөөсрүүлсэн крем, сервислхэд
Бэлтгэх нь:
- Жижиг саванд сююнийхээ талыг какаоны хамт хийн хутгаж нийцүүлэн халаана. Буцлангуут сүүгээ гал дээрээс аван шоколадаа нэмнэ. Шоколадаа хутгаж хайлуулаад сүүгээ хөргөнө.
- Шоколадтай сүүний бэлдмэлээ блендэрдээд үлдсэн сүүгээ мөс, зайрмаг хэрэглэх бол Kahluà эсвэл эспрессогоо нэмээд нийцүүлээд хоёр стаканд хуваан хиьгээд крем болон шоколадаар чимэглээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment