Thursday 27 December 2012

Бор сахартай мийтлоаф (Brown sugar meatloaf)

Орц: 8 порц

* 1/2 сткан бор сахар (brown sugar)
* 1/2 стакан кетчүп
* 680 гр өөх багатай машиндсан үхрийн мах
* 3/4 стакан сүү
* 2 ш өндөг
* 1 1/2 амттаны халбааг давс
* 1/4 амттаны халбага хар перц
* 1 ш жижиг сонгино, арилгаад жижиглэн хэрчсэн
* 1/4 амттаны халбага нунтаг цагаан гааа
* 3/4 стакан сайтар нунтагласан жигнэмэг (saltine cracker crumbs)

Бэлтгэх нь:
  1. Зуухаа 175 градуст халаана. Талхны хэвийг тослож бэлтгэнэ.
  2. Сахар кетчупээ холино.
  3. Саванд бүх орцоо хийн холиод талхныхаа хэвэнд хийнэ. Халаасан зуухандаа хийн махыг болж шүүсийг тунгалаг болтол 45 минут шарна.
  4. Бэлтгэсэн кетчүп сахарын бэлдмэлээ жигд тараад түрхээд дахин 15 минут шарааад гаргаад зүсч таваглаад сервислэнэ.
Эх сурвалж

No comments: