Орц:
* яргай загас (gilt-head bream/seabass хэрэглэж болно.)
* чидун жисмний тос
* ногоон сонгино
* ногоон гоньд
* давс
* хар перц
Бэлтгэх нь:
- Загасаа бүтнээр нь жигнэж шүүрхий болгоно.
- Жигнэсэн загасаа хөргөөд цэвэрлэж бэлтгэнэ.
- Гоньд ногоон сонгиноо жижиглэн хэрчинэ. Загасны махаа саванд хийгээд сэрээний ард талаар зөөлөн даран бяцлаад жижиглэн хэрчсэн сонгино, гоньдоо нэмээд хутгаж нийцүүлнэ. Давс перцээр амтлана.
- Загасаа таглаатай шиилэн саванд хийгээд чидун жимсний тос нэмж шилийг чидун жимсний тосоор дүүргэнэ. Таглаад сервислэхээсээ өмнө 12 цаг хөргөгчинд амраана.
No comments:
Post a Comment