Орц: 24 порц
* 24 ш хатаасан илжигэн чих (figs)
* 85 гр крем бяслаг (cream cheese)
* 2 амттаны халбага нунтаг сахар (powdered sugar)
* 2 амттаны халбага жүржийн ликёр (orange liqueur)
* 24 ш хуурсан, давсалсан бүйлс самар (salted almonds)
Бэлтгэх нь:
- Хатаасан илжигэн чихнүүдээ ишнээс нь барьж байгаад голоор нь зүсч хуваана.
- Бяслаг, сахар, ликёр-оо холиж нийцүүлээд зүссэн илжгэн чих бүрээ тэнцүү хэмжээний бяслагтай шанзаар шанзлаад тус бүр нэг давсалсан алмондоор чимэглээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment