* 8 амны халбага масло нэмэх нь хэвээ тослоход
* 55 гр хар шоколад (unsweetened chocolate)
* 1 стакан сахар
* 2 ш өндөг
* 1⁄2 амттаны халбага ваниллины охь
* 1 стакан хэрчсэн хушига
* 1⁄4 стакан гурил
* 1⁄4 амттаны халбага давс
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 160 градуст халаана. 22х22 см хэв тослоод гурилдаж эсвэл тостой цаас дэвсгэж бэлтгэнэ.
- Масло, шоколадаа жижиг саванд хийн зөөлөн гал дээр тавиж хайлуулна.
- Хайлуулсан масло шоколадны бэлдмэлээ гал дээрээс аваад сахараа нэмнэ. Өндөг ваниллинаа нэмээд эцэст нь хушига гурил давсаа нэмж нийцүүлнэ.
- Бэлтгэсэн зуурмагаа тослосон хэвэндээ хийгээд халаасан зуухандаа хийн болтол нь 40–45 минут жигнэнэ. Хөргөөд зүсээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment