Tuesday 2 July 2013

Жигнэж болгосон Sea bass



Орц:

* 1 кг seabass, fillet болгож янзалсан
* 4 ш улаан лооль
* 100 гр мөөг
* 2 хумс сармис
* 1 амны халбага цагаан дарс
* 2 үсэм нимбэг
* 1 амны халбага масло
* 2 амны халбага улаан лоолийн соусм кетчүп
* 3 ш халуун хогоон чинжүү
* 5-6 мөчир яншуй
* давс
* хар перц

Бэлтгэх нь:
  1. Улаан лоолио үрнэ. Мөөгөө лимонтой усанд байлгана.
  2. Гүнзгий халуунд тэсвэртэй саванд загасаа өрнө. Дээр нь үрсэн улаан лооль, мөөгөө тараан тавина. Сармис, дарс, улаан лоолийн соус, давс, хар перц, үрийг нь аваад хэрчсэн ногоон чинжүү, жижиглэн хэрчсэн янщуй, хайлуулсан маслоо нэмээд нимбэгээ хамгийн дээр нь байрлуулна.
  3. 170 градуст халаасан зууханд хийн 20 минут болгоод халуунаар нь таваглан сервислэнэ.

No comments: