Friday, 28 September 2012

Ногоотой жигнэсэн trout



Oрц:

* 4 ш trout, угааж цэвэрлээд fillet болгосон
* 4 ш лаврын навч
* 3 ш улаан лооль
* 3 ш ногоон чинжүү
* 1 1/2 нимбэгний шүүс
* 70 гр масло, маргарин эсвэл ургамалын тос
* 250 гр мөөг
* 1 амны халбага capers
* давс, хар перц
* 2-3 хумс сармис хүсвэл

Бэлтгэх нь:

  1. Маслоо хайлуулж бэлтгэнэ. Угаагаад цагиргалан хэрчсэн улаан лоолио өрнө. Загасаа байрлуулна. Үрийг нь аваад угаасан ногоон чинжүүгээ цагиргалан хэрчээд загасан дээрээ өрнө. Угаагаад хоёр хуваасан мөөгүүдээ байрлуулна.
  2. Давс перцээр амтлаад нимбэгний шүүсээ нэмнэ. Лаврын навч, capers-ээр амтлаад бүх орцыг давахуйц ус нэмээд зөөлөн гал дээр хагас цаг орчим чанаж болгоно.


No comments: