Oрц:
* 4 ш trout, угааж цэвэрлээд fillet болгосон
* 4 ш лаврын навч
* 3 ш улаан лооль
* 3 ш ногоон чинжүү
* 1 1/2 нимбэгний шүүс
* 70 гр масло, маргарин эсвэл ургамалын тос
* 250 гр мөөг
* 1 амны халбага capers
* давс, хар перц
* 2-3 хумс сармис хүсвэл
Бэлтгэх нь:
- Маслоо хайлуулж бэлтгэнэ. Угаагаад цагиргалан хэрчсэн улаан лоолио өрнө. Загасаа байрлуулна. Үрийг нь аваад угаасан ногоон чинжүүгээ цагиргалан хэрчээд загасан дээрээ өрнө. Угаагаад хоёр хуваасан мөөгүүдээ байрлуулна.
- Давс перцээр амтлаад нимбэгний шүүсээ нэмнэ. Лаврын навч, capers-ээр амтлаад бүх орцыг давахуйц ус нэмээд зөөлөн гал дээр хагас цаг орчим чанаж болгоно.
No comments:
Post a Comment