Friday 22 February 2013

Вандуй, крем бяслагтай pithivier (pea tarragon and cream cheese pithivier)

Орц:

* 1 ш сонгино, арилгаад жижиглэн хэрчээд багахан маслод хуурч болгосон
*150 гр хөлдөөсөн вандуй, гэсгээсэн
* 125 гр крем бяслаг (cream cheese), хутгаж нийцүүлсэн
* жижиг багц tarragon, жижиглэн хэрчсэн
* ½ нимбэг, хальсийг нь үрсэн
* нэг багц яншуй, жижиглэн хэрчсеэн
* 500 гр puff pastry, нимгэлэн илдээд 2 ш 14 см, 2 ш 16 см цагираган болгосон
* 1 ш өндөг, хутгасан

Бэлтгэх нь:

  1. Зуухаа 200 градуст халаана.
  2. Гурил өндгөөс бусад бүх орцоо холино.
  3. Жижиг 2 гурилаа байрлуулаад бэлтгэсэн шанзаа хоёр хуваан голд нь байрлуулна. Шанз хүрээгүй захын хэсэгт хутгасан өндгөө түрхээд том гурилаа дээр нь тавин наана. Pithivier-ыхаа захыг сэрээгээр даран сайтар наагаад мөн сэрээ ашиглан дээгүүр нь хэв үүсгээд хутгасан өндгөө багс ашиглан дээгүүр нь түрхээд халаасан зуухандаа хийн болж шаргалттал нь 25 минут шарна.
Эх сурвалж

No comments: