Friday 4 July 2008

Aаруул



орц:

* хоормог
* хүсвэл сахар

Бэлтгэх нь:
  1. Бүрсэн таргаа хэд хоног хадгал тэгэхээр исээд хоормог болно.
  2. Хоормогоо буцалгана. /Хоормогийг нэрээд нэрмэл гаргадаг. Мэдээж бүрхүүл хэрэгтэй./ Буцалгах явцад маш исгэлэн үнэртэж эхлэнэ.
  3. Буцалгаж бэлэн болгосон аарцаа маш шигүү даавуун уутанд хийж чулуугаар ч юмуу даран бүх шар усыг нь сайтар шүүсний дараа ааруул хийх аарц гарч ирнэ.
  4. Ингэж бэлтгэсэн аарцаа зүсээд давцан дээр өрж тавиад хатаахад бэлэн боллоо.

No comments: