Орц:
* 1 стакан нухсан гадил эсвэл non-dairy маргарин
* 1/2 стакан бор сахар
* 1/2 стакан цагаан сахар
* 1/4 стакан буурцаг (soy) эсвэл будааны сүү
* 2 цайны халбага (5 мл)ваниллин
* 2 1/4 стакан гурил
* 1/2 цайны халбага давс
* 1 цайны халбага сода
* шоколад
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 190 градуст халаана.
- Хэрэв non-dairy chocolate chips (Vegan жигнэмэг учир амьтаны гаралтай орц хэрэглэхгүй, үүнд сүү бас багтана.) байхгүй бол 71% буюу түүнээс дээш хувийн какаотой шоколад хэрчиж бэлтгэх хэрэгтэй. Шоколад хэр цэвэр байна төдий чинээ сүү, амьтаны гаралтай өөх тосны орцгүй байх магадлал өндөрсөнө.
- Маргарин эсвэл нухсан бананаа сахарнуудтайгаа холин нийцүүлнэ.
- Сүү, ваниллинаа нэмнэ.
- Өөр нэгэн саванд бүх хуурай орцоо холино.
- Нойтон хуурай орцоо холино.
- Эцэст нь жижиглэж хэрчсэн шоколадаа нэмээд багахан тослож бэлтгэсэн тавцан дээрээ халбагадан тавина.
- Халаасан зуухандаа хийн шаргалттал нь (9 минут хэртэй) шарна.
No comments:
Post a Comment