Monday 15 March 2010

Солонгоруулан шорлож ил гал дээр шарсан ногоо



Орц:

* 1 шар хулуу (yellow squash)
* 1 хайрцаг давжаа улаан лооль (cherry tomatoes)
* 1 ш ногоон зукини (green zucchini)
* давс
* хар перц
* багахан оливийн тос

Бэлтгэх нь:
  1. Зукини болон хулуугаа угаагаад үмхийн дайтай хэрчиж бэлтгэнэ. Давжаа улаан лоолиудыхаа ишийг авна. Хулсан шор хэрэглэх бол шорнуудаа багахан усанд хийн хагас цаг байлгана.
  2. Ногоонуудаа нэг нэгээр солонгоруулан шорлоод багсны тусламжтайгаар багахан оливийн тос түрхээд давс перцээр амтлаад дунд зэргийн хэмжээтэй халаасан ил гал дээрээ тавин болгол нь ойролцоогоор 8-10 минут шарна.

No comments: