Thursday 18 March 2010

Бяслагтай омлет (cheese omelet)


Орц:

* 2 ш өндөг
* 2 амны халбага ус
* давс, перц
* 1/3 стакан үрсэн чеддар бяслаг (cheddar cheese)
* 1 амны халбага масло

Бэлтгэх нь:

  1. Өндгөө хагаж нэг аяганд хийнэ. Усаа нэмээд давс перцээр амтлана. Маслоо хайруулын тавганд хийн хайлуулна.
  2. Омлетний бэлдмэлээ хайруулын тавгандаа нэмээд хайруулын тавгаа хажуулдуулан омлетээ болгоно. Бараг болсон омлетнийхээ нэг талд нь бяслагаа байрлуулаад нөгөө талаар нь хучин бяслаг хайлтал нэг орчим минут байлгаад таваглаад угаагаад жижиглэн хэрчсэн яншуйгаар чимэглэн сервислэнэ.

No comments: