Wednesday 9 September 2009

Аспарагус, авакадотой Medley



Орц:

* Хагас кг аспарагус (asparagus), угаагаад, үндсийг нь багахан тайраад, 3 орчим см урттай хэрчиж бэлтгэсэн
* 8 ш шинэхэн мөөг, хэрчсэн
* 1 ш том авакадо, арилгаад, үрийг нь аваад дөрвөлжилөн хэрчсэн
* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй хулуу, хэрчсэн (zucchini)
* 1 штом улаан лооль, угаагаад, хэрчсэн
* 1 ш дунд зэргийн хэмжээтэй улаан сонгино, арилгаад жижиглэн хэрчсэн
* 2 амны халбага лимоны шүүс
* 2 амны халбага чидун эсвэл канола тос
* 1 амны халбага балзамын цуу (balsamic vinegar)
* 1 амны халбага дижон гич (Dijon mustard)
* 1 хумс сармис, жижиглэн хэрчсэн
* 1/2 амттаны халбага хатаасан basil
* 1/2 амттаны халбага хатаасан ганга (thyme)
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1/4 амттаныхалбага перц

Бэлтгэх нь:
  1. Аспарагусаа 2 амны халбага устай зууханд тэсвэртэй саванд хийн таглаад богино долгионы зуухандаа хийж болтол нь 3-6 минут (850 watt-д) байлгаад гаргаж шүүнэ.
  2. Томхон саванд аспарагус, мөөг, авакадо, хулуу, улаан лооль, сонгиноо хийгээд нийцүүлэн хутгана. Таглаатай шилэнд үлдсэн орцуудаа хийгээд сэгсэрч нийцүүлнэ. Салатан дээрээ амтлагчаа нэмээд хутгаад сервислэтлээ таглаад хөргөгчинд хадгална.
Эх сурвалж

No comments: