Monday 9 November 2009

Хуурсан хулууны үр


Орц:

* нэг хулууны үр эргэн тойрон дахь зөөлөн эдийг аваад угаасан
* 1 амны халбага ургамалын тос
* 1 амттаны халбага давс
* 1 амны халбага chipotle chili powder (хүссэн амтлагчаараа орлуулж болно)

Бэлтгэх нь:
  1. Хулууны үрээ тос, давс, нунтаг чинжүүтэйгээ холиж хутгана.
  2. Тавцаг дээрдэвссэн тостой цаасан дээр нэг эгнээ тараана.
  3. 200 градуст халаасан зууханд хийм шаргалттал нь10-20 минут шарна.

Зүүлт

* Ингэж хуурсан үрийг наран цэцгийн самар шиг цөмж иднэ. Бүтнээр нь (цөмөлгүйгээр) зажилан идэх нь бий.

Эх сурвалж

No comments: