Monday 2 November 2009

Маслоор шанзалсан редиск



Орц:

* редиск (radish)
* масло
* далайн давс эсвэл жижиглэн хэрчсэн ногоон сонгино

Бэлтгэх нь:
  1. Редискнүүдээ угаагаад иш үндэс хоёрыг нь тайрч бэлтгэнэ.
  2. Нэг талаас нь дотрох зөөлөн эдээс багаханг ухаж гаргаад зөөлрүүлж бэлтгэсэн маслоноосоо жижиг халбагаар халбагадан шанзлана. Эцэст нь багахан давс эсвэл ногоон сонгиноор чимээд сервислэнэ.

1 comment:

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

Редискний халуундуу амттай масло нийлээд сонин л юм билээ. Редискэнд дуртай бол туршаад үзээрэй.