Monday 16 November 2009

Мексик маягаар бэлтгэсэн эрдэнэ шиш (Mexican Corn on the Cob)


Орц:

* 1 ш бүхэл эрдэнэшиш
* 1 амны халбага масло
* 1 амны халбага майонез
* 2 амны халбага cotija бяслаг (feta эсвэл parmigiano reggiano-р оруулж болно)
* нунтаг улаан перц (cayenne)
* 1 зүсэм ногоон нимбэг (lime wedge)

Бэлтгэх нь:
  1. 170 градуст халаасан зууханд эрдэнэшишээ хийн 25 минут болгоно.
  2. Хөрөөд ирэхээр нь эрдэнэшишээ арилгана.
  3. Маслоо дараа нь майонезаа эрднэшишиндээ түрхээд бяслагаа цацаж амтлаад улаан перцээр чимэглээд ногоон нимбэгтэй сервислэнэ.

No comments: