Monday 2 November 2009

Нутелла


Орц: 1 1/2 стакан

* 2 стакан самар (raw hazelnuts)
* 1/2 стакан сайн чанарын хуурай нунтаг (unsweetened cocoa powder)
* 1 стакан нунтаг сахар
* 1/2 амттаны халбага ваниллины охь
* 1/8 амттаны халбага давс
* 3 амны халбага самарын тос (hazelnut oil)

Бэлтгэх нь:
  1. Зуухаа 200 градуст бэлтгэнэ. Самарнуудаа тавцан дээр тарааж тавиад 10 орчим минут хуурч гаргаад чийгтэй алчууран дээр гарган үрж хальслана.
  2. Роботонд хальслаж бэлтгэсэн самарнуудаа нэмээд 5 орчим минут ажиллуулан нухаш бэлтгэнэ.
  3. Какао, сахар, ваниллин, давс, тосоо нэмээд нэг минут орчим ажиллуулж нийцүүлнэ. Түрхлэг хэт хуурай байвал багахан самрын тос нэмнэ.
Эх сурвалж

2 comments:

Anonymous said...

jixlaadnii past ymuu? :D

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

тийм, самар шоколадны паст