Thursday 6 January 2011

Хялбар Мозайк амттан




Oрц:

* 300 гр жигнэмэг, petit beurre
* 1 уут ваниллинтай сахар
* 3 амны халбага какао
* 1 ш өндөг
* 2/3 стакан сахар
* 100 гр маргарин эсвэл масло

Бэлтгэх нь:
  1. Жигнэмэгээ хугалж бэлтгэнэ.
  2. Өндөгөө сахартай холиж хөөсөртөл хутгана. Маргаринаа хайлуулна, хөргөнө.
  3. Өндөг руугаа хайлуулаад хөргөсөн маслоо нэмж нийцүүлнэ. Какаог, сүүгээ нэмж нийцүүлээд жигнэмэгээ нэмнэ. Ингэж бэлтгэсэн бэлдмэлээ хэлбэрт оруулах үүднээс тослосон хэвэнд эсвэл гялгар уутанд ороон хөлдөөгчинд хийнэ. Хагас цагийн дараа бэлэн болсон мозайк амттангаа зүсээд сервислэнэ.

No comments: