Орц:
* 1/2 амттаны халбага red pepper flakes
* 1 ш лаврын навч
* 1 амны халбага coriander seeds
* 1 гожгор синнамон
* 6 ш хадаасан цэцэг (cloves)
* 1 амны халбага хар перц (black peppercorns)
* 2 хумс сармис
* 2 стакан алимны цуу (cider vinegar)
* 1/2 стакан ус
* 2 амны халбага зөгийн бал
* 1 амны халбага давс
* хагас кг ногоон лооль, угаагаад дөрөв хувааж бэлтгэсэн
* бүгдийг нь багтаахуйц том шил, ариутгасан
* 1 ш лаврын навч
* 1 амны халбага coriander seeds
* 1 гожгор синнамон
* 6 ш хадаасан цэцэг (cloves)
* 1 амны халбага хар перц (black peppercorns)
* 2 хумс сармис
* 2 стакан алимны цуу (cider vinegar)
* 1/2 стакан ус
* 2 амны халбага зөгийн бал
* 1 амны халбага давс
* хагас кг ногоон лооль, угаагаад дөрөв хувааж бэлтгэсэн
* бүгдийг нь багтаахуйц том шил, ариутгасан
Бэлтгэх нь:
- Ногоон лоолиос бусад бүх орцоо холиод 3 минут буцалгана.
- Энэ хооронд лоолио шилэндээ хийж бэлтгэнэ.
- Буцалгасан шингэнээ улаан лоолин дээрээ нэмээд таглаад сайтар сэгсэрч дотрох бүх агаарыг гаргаж өгнө. Ингэж бэлтгэсэн лоолийг гурван сар хадгална.
No comments:
Post a Comment