Tuesday 28 July 2009

Эрдэнэшиш авакадотой салса (Tomato Corn and Avocado Salsa)



Орц:

* 1 (11 ounce, ойролцоогоор 300 гр) лааз эрдэнэшиш, шүүсэн
* 1 (4 ounce, ойролцоогоор 115 гр) лааз зүссэн, чидун жимс, шүүсэн
* 1 1/2 стаканжижиглэн хэрчсэн зуйван (сортын) улаан лооль (roma tomatoes)
* 3/4 стакан жижиглэн хэрчсэн улаан сонгино
* 1 улаан чинжүү, үрийг нь гаргаад жижиглэн хэрчсэн
* 1 1/2 амттаны халбага жижиглэн хэрчсэн халапено чинжүү (jalapeno pepper)
* 1 ш авакадо, арилгаад, үрийг нь аваад жижиглэн хэрчсн
* 2 амны халбага чидун жимсний тос
* 2 амны халбага шинэхэн шахсан ногоон нимбэгний шүүс (lime juice)
* 1 амттаны халбага давс

Бэлтгэх нь:
  1. Эрдэнэшиш, чидун жимс, улаан лооль, сонгино, чинжүүгээ томхон саванд хийх хутгана.
  2. Тос, нимбэгний шүүс, давсаа нэмээд нийцүүлж хутгаад авакадогоо нэмээд сервислэхэд бэлэн болно. Мөн жор Sauvignon Blanc дарстай, Margaritas to Die For коктэйлтэй эсвэл лимонэйдтэй зохицдог байна.
Эх сурвалж

No comments: