Sunday, 9 June 2013

Цагаан гаатай аспарагус


Орц:

* 680 гр аспарагус (asparagus)
* 2 амттаны халбага ургамалын тос
* 2 амттаны халбага жижиглэн хэрчсэн шинэхэн цагаан (fresh ginger)
* 1/2 амттаны халбага сахар
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1/4 амттаны халбага хар перц
* 1 амттаны халбага sesame тос (sesame oil)


Бэлтгэх нь:

  1. 2 амттаны халбага тосоо халаагаад аспарагусаа хийн 7 орчим минут хуурна. Жижиглэн хэрчсэн цагаан гаагаа нэмээд дахин 1 минут хуурна. 
  2. Сахар, давс, sesame-н тос, перцээ нэмээд дахин 1 минут хуураад сервислэнэ.
Эх сурвалж

No comments: