Орц:
* 1 амттаны халбага үрсэн нимбэгний хальс (lemon zest)
* 3 амны халбага шинэхэн шахсан нимбэгний шүүс
* 1 амны халбага жижиглэн хэрчсэн сонгино (shallot)
* 1/4 амны халбага дижон гич (Dijon mustard)
* 1/2 амттаны халбага давс
* 1/3 стакан чидун жимсний тос (extra-virgin olive oil) нэмэх нь зукини хуурахад
* 1/4 амттаны халбага нунтаг хар перц
* 3 амны халбага жижиглэн хэрчсэн шинэхэн яншуй (fresh flat-leaf parsley)
* 4 ш зукини (zucchini), уртааш нь 2 хуваасан
* 340 гр purslane, бүдүүн ишүүдийг авсан (4 стакан)
* 280 гр давжаа улаан лооль (cherry tomatoes), угаагаад талласан
Бэлтгэх нь:
No comments:
Post a Comment