Friday, 28 June 2013

Каламата чидунтай бэлтгэсэн масло(olive butter)



Орц:

* 250 гр масло
* 1-2 амттаны халбага нухсан сармис
* 2 амны халбага жижиглэн хэрчсэн яншуй
* 1/2 стакан үрийг нь аваад жижиглэн хэрчсэн каламата чидун (kalamata olives)

Бэлтгэх нь:
  1. Маслоо өрөөний темпратурт хэсэг байлган зөөллөнө.
  2. Зөөллөсөн маслоо сэрээгээр бяцлаад бэлтгэсэн сармис, яншуй, чидун жимсээ нэмнэ. Нийцүүлж хутгаад хөргөгчинд хийн хэсэг царцаагаад сервислэнэ. Ингэж бэлтгэсэн масло ил гал дээр шарж буй мах, элдэв ногоо эсвэл талхтай гайхалтай зохицдог.

No comments: