Орц:
* 3 ш нимгэлэн илдсэн гурил (phyllo dough)
* 100 гр давсалж хатаасан мах (pastırma)
* 100 гр хайлдаг бяслаг (kaşar peyniri)
* 2 ш чинжүү
* 2 ш улаан лооль
* тос
Бэлтгэх нь:
- Мах, улаан лооль, чинжүү, бяслагаа жижиглэн хэрчинэ.
- Нимгэлэн илдсэн гурил бүрээ 8 тэнцүү хуваагаад нэг бүр дээр хэрчиж бэлтгэсэн шанзнаасаа багаханг тавиад хоёр хуруу зузаантай ороож (өргөн талд нь шанзаа тавиад шанзыг асгарахааргүй орооно) бэлтгэнэ.
- Хайруулын таваганд багахан тос хийн халаагаад бөрэкээ зөөлөн гал дээр хоёр талыг нь шаргалттал шараад халуун бүлээнээр нь таваглан сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment