Орц:
* 1 ш сонгино
* 4 ш томхон улаан лооль
* 1 ш ногоон чинжүү
* 1 ш гожгор ногоон чинжүү
* 2 ш өргөст хэмх
* 1/4 амттаны халбага давс
* 50 мл чидун жимсний тос
* 2 нимбэгний шүүс
Бэлтгэх нь:
- Өргөст хэмхээ арилгаж бэлтгэнэ. Чинжүүнүүдээ цэвэрлээд угаана. Сонгиноо арилгана.
- Арилгасан сонгиноо жижиглэн хэрчээд давс цацан хэсэг байлгаад угааж агийг багасгана. Чинжүүгээ жижиглэн хэрчинэ.
- Улаан лооль, өргөст хэмхээ үмхийн дайтай хэрчээд сонгино, чинжүүтэйгээ холиж нийцүүлээд нимбэгний шүүс, чидун жимсний тосоороо амтлаад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment