орц:
* 60гр маргарин
* 1/3 стакан зөгийн бал
* 2 амны халбага бор сахар
* 2 амны халбага нунтаг сахар
* 1+1/4 стакан гурил
* 1 уут хөөлгөгч нунтаг (10гр)
* 3 амттаны халбага нунтаг синнамон
бэлтгэх нь:
- Зөгийн бал, маргарин болон сахараа нэг саванд хийн зуухан дээрээ тавиж хайлуулна.
- 1т бэлтгэсэн бэлдмлээ бүлээсэхээр нь гурил, хөөлгөгч нунтаг, синнамоноо (гуйлаа сода синнамонтойгоо холиж бэлтгэнэ.) нэмээд илдэж хэвлэнэ.
- 220 градуст 10минут жигнэсэний дараа жигнэмэг маань бэлэн боллоо.
No comments:
Post a Comment