Friday 7 March 2008

Синнамонтой жигнэмэг


орц:

* 60гр маргарин
* 1/3 стакан зөгийн бал
* 2 амны халбага бор сахар
* 2 амны халбага нунтаг сахар
* 1+1/4 стакан гурил
* 1 уут хөөлгөгч нунтаг (10гр)
* 3 амттаны халбага нунтаг синнамон

бэлтгэх нь:
  1. Зөгийн бал, маргарин болон сахараа нэг саванд хийн зуухан дээрээ тавиж хайлуулна.
  2. 1т бэлтгэсэн бэлдмлээ бүлээсэхээр нь гурил, хөөлгөгч нунтаг, синнамоноо (гуйлаа сода синнамонтойгоо холиж бэлтгэнэ.) нэмээд илдэж хэвлэнэ.
  3. 220 градуст 10минут жигнэсэний дараа жигнэмэг маань бэлэн боллоо.

No comments: