орц:
* 2+1/4 стакан гурил
* 1+1/3 стакан сахар
* 3 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 1/2 амттаны халбага давс
* 1 стакан сүү
* 1 амттаны халбага ванилин
* 2 ширхэг томовтордуу өндөг
Крем:
* 1 стакан нунтаг сахар
* 1/2 стакан цардуул
* 2 амны халбага гурил
* 3 стакан сүү
* 2 ширхэг өндөг
* 1 уут ваниллин (7 гр)
* 1 стакан цөцгий
Бэлтгэх нь:
- Өндөгнөөс бусад бүх орцоо холин холигчоод 2 минут хутгасаны дараа өндөгөө нэмэн дахин нийцтэл нь 2 хэртэй минут хутгаад бэлтгэсэн хэвнийхаа тал хүртэл нь дүүргэнэ.
- 180 градуст халаасан зуухандаа хийн 15 минут хэртэй жигнэнэ.
- Ванилин, кремнээс бусад орцуудаа нэг саванд хийн зуухан дээр тавиад бөөгнөрүүлэлгүйгээр хутгаж буцалгана.
- Ванилинаа нэмнээд зуухнаас авч хөргөнө.
- Бэлдмэл дээрээ цөцгийгө хийж холигчоор сайтар холиод хөргөгчинд хэсэг амраана.
- Бэлэн болсон кремээ капкэкнийхаа гол руу крем шахагчны тусламжтайгаар шахна.
No comments:
Post a Comment