орц:
* 4 ширхэг киви
* 1 амны халбага эрдэнэ шишийн цардуул
* тал стакан ус
* 3 амны халбага нунтаг сахар
бэлтгэх нь:
- Кивинүүдээ угаагаад халислана.
- Халисласан кивинүүдээ блэндэрдэнэ.
- Блендэрдсэн кивин дээрээ бусад орцоо нэмээд өтгөртөл нь буцалгана.
- Чанасан цэлцэгнүүрээ хааяа хааяа хутгаж хөгргөнө. Бүлээссэн цэлцэгнүүрээ хэвэндээ хийн хөргөгчинд хийнэ. Хөлдөөгчиндөө нэг хонуулаад гаргаж чимээд сервислэхэд бэлэн боллоо.
No comments:
Post a Comment