Friday, 7 March 2008

Бөөрөлзгөнөтөй цэлцэгнүүр



орц:

* 3 стакан бөөрөлзөгөнө
* 2 стакан ус
* 4 амттаны халбага эрдэнэ шишийн цардуул
* 1.5 стакан нунтаг сахар (хүсвэл сахарныхаа хэмжээг ихэсгэж эсвэл багасгаж болно.)

Бэлтгэх нь:
  1. Бөөрөлзгөнөө угаагаад 2 стакан усандаа хийж цаг хэртэй хүлээнэ.
  2. Уснаасаа гарган (Бөөрөлзгөнөө дэвтээсэн усаа асгахгүй. ) блээндэрдэнэ.
  3. Блендэрдсэн бөөрөлзгөнөө шүүн дээр нь бусад орцоо нэмээд (хадгалсан усаа хэрэглэнэ) өтгөртөл нь буцалгана.
  4. Чанасан бэлдмэлээ хааяа хааяа хутгаж хөгргөнө. Бүлээссэн цэлцэгнүүрээ хэвэндээ хийн хөргөгчинд хийнэ. Хөлдөөгчиндөө нэг хонуулаад гаргаж чимээд сервислэхэд бэлэн боллоо.

No comments: