Thursday, 27 March 2008

Улаан лоолийн зутан шөл


Oрц;

* 2 амны халбага наран цэцгийн тос
* 2 амны халбага гурил
* 1 амны халбага лоолийн паст
* 5 ширхэг лооль
* 5 стакан ус
* 2 амны халбага сүү
* давс

Бэлтгэх:
  1. 2 амны халбага тосондоо 2 амны халбага гурилаа хэсэг хуурна.
  2. Пастаа лоолийнхоо хамтаар нэмнэ. Али болох гурилаа бөөгнөрүүлэхгүй байхыг хичээх хэрэгтэй.
  3. 5 стакан усаа нэмнэ. Өтгөртөл нь хутгаж буцалгана.
  4. Шөлөө буцлангуут сүү давсаа нэмээд сервислэхэд бэлэн боллоо. Хүсвэл аягалсан шөлөн дээрээ бяслаг (cheddar, mozzarella cheese) үрж болно.

No comments: