Wednesday, 26 March 2008

Хушигатай талх



орц:

* 1 + 1/3 стакан бүлээн ус
* 2 + 1/2 амны халбага хуурай сүү
* 2 + 1/2 амны халбага чидуний тос (наранцэцгийн тос хэрэглэж болно.)
* 2 + 1/2 амны халбага сахар
* 1 + 1/2 амттаны халбага давс
* 1 + 1/4 амттаны халбага дрожж
* 3 стакан гурил
* 1 стакан хушига (заавал хушига гэлгүй хүссэн орцоо нэмж болно.)

Бэлтгэх нь:
  1. Хушиганаас бусад бүх орцоо холиод гурилаа зуурна.
  2. 40 минут хэртэй хөөлгөхөөөр дулаан газар тавина.
  3. Хөөсөн гуриландаа хушигаа нэмээд нухана.
  4. 25 мнут дахин дулаан газар тавиж хөөлгөнө.
  5. 180 градуст халаасан зууханд 40 минут жигнэнэ.

No comments: