орц:
* 130гр масло, маргарин
* тал стакан нунтаг сахар
* 1.5 стакан гурил
* 2 амны халбага какао
бэлтгэх нь:
- Какаоноос бусад орцуудаа холин зуурмаг бэлтгээд том жижиг 2 хэсэг болгон хуваана. Жижигийг нь какаотой холин өнгийг нь жигдэртэл зуурна. Цагаан зуурмагнаас хушиганы хэртэйг таслан авч бөөрөхийлөөд алганий дайтай томсгоно.
- Какаотой зуурмагнаасаа цагаанаасаа 2 дахин бага хэмжээтэй аван зуйван хэлбэрт оруулна. Үргэлжилэлийг эндээс...
- 185 градуст халаасан зууханд хийнгүүтээ градусийг багасган 100 градус болтол нь (20-25 минут) жигнэнэ.
Мөн адилхан зуурмагаар эрвээхэй хэлбэртэй жигнэмэг хийж болох бөгөөд дэлгэрэнгүйг эндээс...
- 165 градуст халаасан зууханд болтол нь (10-15 минут) жигнэнэ.
Ажэмишэф.блогспот.сом-оос орчуулан тавив.
No comments:
Post a Comment