Tuesday, 25 March 2008

Мэлхий мөн эрвээхэй хэлбэртэй жигнэмэг



орц:

* 130гр масло, маргарин
* тал стакан нунтаг сахар
* 1.5 стакан гурил
* 2 амны халбага какао

бэлтгэх нь:
  1. Какаоноос бусад орцуудаа холин зуурмаг бэлтгээд том жижиг 2 хэсэг болгон хуваана. Жижигийг нь какаотой холин өнгийг нь жигдэртэл зуурна. Цагаан зуурмагнаас хушиганы хэртэйг таслан авч бөөрөхийлөөд алганий дайтай томсгоно.
  2. Какаотой зуурмагнаасаа цагаанаасаа 2 дахин бага хэмжээтэй аван зуйван хэлбэрт оруулна. Үргэлжилэлийг эндээс...
  3. 185 градуст халаасан зууханд хийнгүүтээ градусийг багасган 100 градус болтол нь (20-25 минут) жигнэнэ.
Жич: Мэлхийнийхээ амыг нээлттэй байлгахын тулд шүдний чигчлүүр эвж болно.



Мөн адилхан зуурмагаар эрвээхэй хэлбэртэй жигнэмэг хийж болох бөгөөд дэлгэрэнгүйг эндээс...
  1. 165 градуст халаасан зууханд болтол нь (10-15 минут) жигнэнэ.

Ажэмишэф.блогспот.сом-оос орчуулан тавив.

No comments: