орц:
* 180 гр гурил
* 1 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 1 амттаны халбага синнамон
* 1 чимх давс
* 1 ширхэг өндөг
* 160 мл сүү
* 90 гр бор сахар
* 75 гр масло
* 10-12 ширхэг хатааасан илжигэн чих
бэлтгэх нь:
- Нэг саванд гурил, давс, хөөлгөгч нунтаг болон синнамонoo хийн холино.
- Гурилныхаа бэлдмэл дээр өндөг, сүү, сахар мөн маслоо нэмээд зуурна.
- Жижиг жижиг хэрчсэн илжигэн чихээ зуурмаг дээрээ нэмээд тослож бэлтгэсэн хэвнүүдийхээ талаар нь зуурмагаа дүүргэнэ.
- 180 градуст халаасан зуухандаа хийн 15-20 минут жигнэнэ.
No comments:
Post a Comment