Monday 6 December 2010

Бяслагаар шанзалсан улаан чинжүү (Peppers Stuffed With Cheese)


Македони маягаар бэлтгэсэн

Орц: 6 хүнийх

* 6 ш улаан перц, урт нарийхандуу хэлбэртэй
* 250 гр фета бяслаг
* 2 ш өндөг
* нэг багц яншуй
* 2 амны халбага тараг
* 2 амны халбага чидун жимсний тос
* давс, хар перц
* үрсэн пармежан бяслаг, дээр нь


Бэлтгэх нь:

  1. Зуухаа 180 градуст халаана.
  2. Перцүүдээ хэрээсэн төмөр дээр тавиад халаасан зууханд хийн 5 минут байлгана. Эргүүлээд дахин 2 минут байлгана. Зуухнаас гаргаж ирээд өрөөний темпратурт иртэл хөргөнө. Гар түлхээргүй болмогч ишний хэсгийг аваад, үрийг дотрох судсуудын хамтаар авч цэвэрлэнэ.
  3. Бусад орцоо холигчоор хутгаж нийцүүлнэ. Перц бүрт зууханд байхдаа хэлбэрээ алдаж шалчийлгахгүйн тулд мөнгөн цаасаар гэр хийж өгнө.
  4. Перц бүрт бэлтгэсэн шанзнаасаа хийн хөргөгчинд хийж хагас цаг амраана. Үрсэн пармежан бяслагнаасаа шанзалсан чинжүү бүр дээр цацаад халаасан зуухандаа хийн 15-18 минут шарна.
Эх сурвалж

No comments: