* 3 амны халбага нимбэгний шүүс
* 2 амны халбага жижиглэн хэрчсэн яншуй (Italian Parsley)
* 1 амттаны халбага сахар
* 1 хумс сармис, жижиглэн хэрчсэн
* 1/3 стакан чидун жимсний тос (extra virgin olive oil )
* 1 ш улаан чинжүү
* 1 ш ногоон чинжүү
* 1 ш шар чинжүү
* давс, перц
- Нимбэгний шүүс, яншуй, сахар, сармис, тосоо холиж нийцүүлнэ.
- Чинжүүнүүдээ угаагаад үрийг нь аваад жигд хэрчиж бэлтгэнэ. Өөр нэг аяганд хийнэ.
- Давс перцээр амтлаад бэлтгэсэн салат амтлагчаа нэмж нийцүүлнэ.
- Ингэж бэлтгэсэн салатаа хөргөгчинд хийн хамгийн багадаа цаг байлгаад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment