Friday 8 June 2012

Гурван өнгөтэй салат (Амтат чинжүүний салат)

Орц:

* 3 амны халбага нимбэгний шүүс
* 2 амны халбага жижиглэн хэрчсэн яншуй (Italian Parsley)
* 1 амттаны халбага сахар
* 1 хумс сармис, жижиглэн хэрчсэн
* 1/3 стакан чидун жимсний тос (extra virgin olive oil )
* 1 ш улаан чинжүү
* 1 ш ногоон чинжүү
* 1 ш шар чинжүү
* давс, перц
Бэлтгэх нь:
  1. Нимбэгний шүүс, яншуй, сахар, сармис, тосоо холиж нийцүүлнэ.
  2. Чинжүүнүүдээ угаагаад үрийг нь аваад жигд хэрчиж бэлтгэнэ. Өөр нэг аяганд хийнэ.
  3. Давс перцээр амтлаад бэлтгэсэн салат амтлагчаа нэмж нийцүүлнэ.
  4. Ингэж бэлтгэсэн салатаа хөргөгчинд хийн хамгийн багадаа цаг байлгаад сервислэнэ.

No comments: