Орц:
* 40 гр гурил
* 1 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 25 гр нунтаг какао
* 140 гр шоколад, жижиглэн хэрчсэн
* 3 ш өндөг
* 225 гр сахар
* 1 амттаны халбага ваниллины охь
* 8 амны халбага майонез (110 гр)
* 55 гр жижиглэн хэрчсэн хушига
Бэлтгэх нь:
- 23 см дөрвөлжин хэвийг тослон гурилдаж эсвэл тостой цаас дэвсэж бэлтгэнэ.
- Гурил, хөөлгөгч нунтаг, какаогоо шигшиж бэлтгэнэ. Шоколадаа халуунд тэсвэртэй саванд хийн багахан буцалж буй устай саван дээр байрлуулан (доод савны ус шоколадтай савны ёроолд хүрэхгүй байх хэрэгтэй) хайлуулна.
- Томхон саванд өндөг, сахар, ваниллины холин нийцүүлнэ.
- Хайлуулсан шоколадаа өндөгний бэлдмэл рүүгээ бага багаар нэмж нийцүүлнэ. Гурил, майонез, хушигаа нэмж нийцүүлнэ.
- Зуухаа 160°C градуст халаана. Бровниний бэлдмэлээ бэлтгэсэн хэвэндээ хийгээд дээд талыг нь тэгшлээд халаасан зуухандаа хийн бровнигоо болтол 30-35 минут шарна.
- Бровнигоо хэвэнд нь хөргөөд гаргаж ирэн дөрвөлжилөн хэрчээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment