Thursday, 27 March 2008

Крем карамель



орц:

* 2 стакан сахар
* 8 ширхэг өндөг
* 1 л сүү
* 3.5гр ванилин

бэлтгэх нь:
  1. 1 стакан сахар, 8 өндгөө холигчний тусламжайгаар сайтар холино.
  2. Сүүгээ нэмээд дахин холино.
  3. Ванилинаа нэмээд жаахан холино.
  4. Тефлон тавганд үлдсэн сахараа хийгээд түлнэ.
  5. карамелжсэн сахараа хэвэнийхаа ёроол руу халбаганы туламжтайгаар хийгээр дээрээс нь 3 т бэлтгэсэн бэлдмэлээсээ дүүргээд листэн дээр өрж тавиад листэндээ крем карамелиа хийсэн хэвнүүдийхаа талаар татах ус хийж 175 градуст халаасан зууханд хийн шаргалттал нь шарна.
  6. Шарж болгосон крем карамелиа хөргөөд хөргөгчинд хийгээд 6 н цагийн дараад хэвнээс нь гарган сервислэхэд бэлэн боллоо.

2 comments:

Heaven said...

яг хийж байгаа зураг тавьбал зүгээршд, уг нь.

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

@Heaven уг нь тийм л дээ гэхдээ хийж байгаа зураг гэхээр бүх жороо турших боломж үгүй дээрээс нь спичик сайтай аппарат бас зураг аваад өгөх хүн г.м асуудлууд үүсээд байдаг юм. Яг туршсан жоруудаа оруулдаг, хийсэн, хийж байхдаа авсан зургуудтай Дөлгөөн бас Франц хоол гэх мэт блогууд байдаг хүсвэл тэднийг сонирхоорой...