Friday, 7 March 2008

Гүзээлзгэнэтэй цэлцэгнүүр



орц:

* 150гр гүзээлзгэнэ
* 1 амны халбага эрдэнэ шишийн цардуул
* хагас стакан ус
* 3 амны халбага нунтаг сахар

бэлтгэх нь:
  1. Гүзээлзэгэнүүдээ угаагаад цэвэрлэнэ.
  2. Цэвэрлэсэн гүзээлзгэнүүдээ блэндэрдэнэ.
  3. Блэндэрдсэн гүзээлгэнэ дээрээ бусад орцоо нэмээд өтгөртөл нь буцалгана.
  4. Чанасан цэлцэгнүүрээ хааяа хааяа хутгаж хөгргөнө. Бүлээссэн цэлцэгнүүрээ хэвэндээ хийн хөргөгчинд хийнэ. Хөлдөөгчиндөө нэг хонуулаад гаргаж чимээд сервислэхэд бэлэн боллоо.

2 comments:

Alta said...

mash ih taalagdlaa harin ene dotorh zurhiig n yaj hiih yum bol?

ene Валентинд зориулсан бичлэгүүд чинь маш их баярлалаа :)

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

Гүзээлзгэнүүдээ зүрхэн хэлбэртэй хэвлээд өрөөд дээр нь цэлцэгнүүрээ асгах байх... Валентиний болон сар шинийн мэнд Pigi сайхан баярлаарай...