Monday 23 July 2012

hassleback potato


Орц:

* 5 ш дунд зэргийн хэмжээтэй төмс
* 1 амны халбага чидун жимсний тос
* 2 амны халбага масло
* сармис, нимгэлэн хэрчсэн хүсвэл
* давс, перц

Бэлтгэх нь:
  1. Зуухаа 220 градуст халаана. Тавцан дээр мөнгөн цаас дэвсэж бэлтгэнэ. Төмсөө сайтар угааж шорооноос нь салгаад 3 мм тутамд зүсч салбаруулж бэлтгэнэ.
  2. Тос маслоо холиод төмсөн дээрээ хэсүүлэн асгана. Хэрэглэх бол нимгэлэн хэрчсэн сармисаа завсруудаар нь хийгээд давс перцээр амтлаад халаасан мөнгөн цаасандаа ороогоод зуухандаа хийн төмсөө болж шаргалттал 45 орчим минут шарна.
Эх сурвалж

No comments: