Wednesday 18 July 2012

Амталсан эрдэнэшиш (herbed corn)


Орц:

* 4 ш эрдэнэшиш
* 1 -2 амны халбага масло. хайлуулсан
* 1/4 амттаны халбага хатаасан базилик (dried basil)
* 1/4 амттаны халбага хатаасан шар дэр (dried sage)
* 1/4 амттаны халбага хатаасан oregano (dried oregano)* 1/4 амттаны халбага хатаасан розмарин (dried rosemary)* 1/8 амттаны халбага давс
* 1/8 амттаны халбага хар перц* мөнгөн цаас

Бэлтгэх нь:

  1. Зуухаа 210 градуст халаана.
  2. Жижиг аяганд маслоо хатаасан амтлагчуудтайгаа холиж нийцүүлнэ.
  3. Эрдэнэшишээ нэг бүр хангалттай том мөнгөн цаасан дээр байрлуулаад бэлтгэсэн амтлагчтай маслонаасаа багсны тусламжтайгаар түрхэж өгөөд мөнгөн цаасаараа сайтар ороогоод халаасан зуухандаа хийн болтол нь 20 гаруй минут шарна.
  4. Болсон эрдэнэшишээ задлаад халуунаар нь сервислэнэ.
Эх сурвалж

No comments: