Орц:
* 1 багц Pruslane
* 1 ш сонгино
* 3-4 амны халбага чидун жимсний тос
* 1 амны халбага улаан лоолийн паст
* 2 ш улаан лооль
* 1-2 амны халбага будаа
Бэлтгэх нь:
- Pruslane-ээ угаагаад үндэснээс нь салган цэвэрлэж бэлтгэнэ. Навчийг нь салгаад ишийг нь 1 см урттай хэрчиж бэлтгэнэ.
- Жижиг саванд тосоо хийж халаана. Арилгаад жижиглэн хэрчсэн сонгиноо нэмэн тунгалаг болтол хуурна. Пастаа нэмнэ.
- Улаан лоолио дөрвөлжилөн хэрчээд сонгино дээрээ нэмнэ. Pruslane-ээ мөн нэмнэ. Давсаар амтлаад таглана.
- Pruslane-ээс шүүс ялгараад ирэхээр угаасан будаагаа нэмээд будаагаа болтол зөөлөн гал дээр таглан болгоно.
* Будаа улаан лооль болон Pruslane-ээс ялгарсан шүүсэнд болох боловч хүсвэл бага зэрэг ус нэмж болно.
* Ингэж бэлтгэсэн хоолийг тарагтай сервислэдэг.
* Хүүхдийн хоолонд тохиромжтой.
No comments:
Post a Comment