Thursday 8 October 2009

Артичок чидуны түрхлэг (Artichoke Tapenade)


Орц: 8-10 порц

* 2 хумс сармис
* 1 стакан үргүй ногоон чидун (120 гр)
* 1 амны халбага (10 гр) capers (Оросоор Каперсы)
* 8-10 ш (250 гр) лаазалсан артичок (canned artichoke hearts), шүүгээд, 4 хуваасан
* 1 амны халбага нимбэгний шүүс
* 6 амны халбага чидун жимсний тос (extra-virgin olive oil)
* 1/8 амттаны халбага нунтаг улаан чинжүү (chile powder)
* давс
* перц

Бэлтгэх нь:
  1. Роботны аяганмд сармис, чидун, capers, артичок, лимоны шүүс, чидун жимсний тосоо холиод бараг нухаш болтол нь татна.
  2. Давс, перц хүсвэлнэмэлт нимбэгний шүүсээр амтлаад зүссэн талх эсвэл шагшууртай сервислэхэд бэлэн болно.

No comments: