Friday 30 October 2009

Цагаан дарсанд дарсан тоор (Chilled Peaches in White Wine)



Орц: 8 порц

* 8 ш гүйцэд болсон, томхон тоор, угаагаад арчиж хатаасан
* 4 амны халбага сахар (хүсвэл илүү)
* 1 шил хуурай цагаан дарс (750мл)

Бэлтгэх нь:

  1. Tоороо нимгэлэн хэрчинэ.
  2. Хэрчиж бэлтгэсэн тоороо сахартайгаа холиод дарсаа нэмнэ. Амсаад хэрэгтэй гэж үзвэл багахан сахар нэмнэ.
  3. Хөргөгчинд хийн хүсвэл хэдэн цаг байлгаад хүсвэл хонуулаад хүйтнээр нь аягалан сервислэнэ.

No comments: