Wednesday 26 August 2009

Texas caviar



Орц:

* 2 (15.5 ounce ойролцоогоор 440 гр) лааз хар буурцаг (black-eyed peas), угаагаад, шүүсэн
* 2 ш улаан лооль, угаагаад жижиглэн хэрчсэн
* 1 ш дунд зэргийн сонгино,арилгаад жижиглэн хэрчсэн
* 1/2 стакан хэрчсэн халапено перц (jalapeno peppers)
* 1 стакан Итали салат амтлагч (Italian dressing)
* багахан улаан перц (cayenne pepper)
* 2 ш авакадо, арилгаад, үрийг нь аваад жижиглэн хэрчсэн

Бэлтгэх нь:
  1. Томхон саванд буурцаг, улаан лооль, сонгино, чинжүү, салат амтлагч, улаан перцээ холиод нийцүүлэн хутгана. Сервислэхээсээ өмнөхөн авакадогоо нэмж хутгана. Sauvignon Blanc дарс, Fresh-Squeezed Salty Dog коктэйлтэй уухад тохиромжтой.
Эх сурвалж

No comments: