Sunday, 8 February 2009

Суурьгүй бууцайтай киш-Хамгийн сайхан Валентин



Хялбар оройн зоог


Орц:

* 1 амны халбага ургамалын тос
* 1 ш сонгино, хэрчсэн
* 285 гр угааж цаварласэн бууцай (Spinach)
* 5 ш өндөг, хутгасан
* 3 стакан үрсэн Muenster бяслаг (340 гр)
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1/8 амттаны халбага нунтаг хар перц

Бэлтгэх нь:
  1. Зуухаа 175 градуст халааж бэлтгэнэ.
  2. Томхон хайруулын тавган тосоо хийн халаана. Жижиглэн хэрчсэн сонгиноо нэмээд дунд зэргийн гал дээр сонгиноо зөөлөртөл нь хэсэг хуурна. Хэрчиж бэлтгэсэн бууцайгаа нэмээд шүүсгүй болтол хуурна.
  3. Томхон саванд өндөг, бяслаг, давс, перцээ холино. Бууцайгаа нэмээд нийцүүлэн хутгана. 23 см тартны хэвэнд бэлдмэлээ хийгээд халааж бэлтгэсэн зуухандаа хийн болтол нь 30 орчим минут шарна. Сервислэхээсээ өмнө 10 минут амраагаад, зүсээд, таваглаад сервислэнэ.
Эх сурвалж

No comments: