Хялбараас хялбар амттан
Орц:
* 20 ш мушгиа шагшуур (pretzels)
* 20 ш шоколадаар бүрсэн карамельтэй чихэр
* 20 ш тал пикан буюу 10 бүтэн пикан (pecan halves)
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 150 градуст халааж бэлтгэнэ.
- Тостой цаас дэвсэж бэлтгэсэн тавцан дээр шагшууруудаа нэг давхрага өрж бэлтгэнэ. Шоколадаар бүрсэн карамельтэй чихрүүдээ шагшуур тус бүрийн дээр нэг нэгээр байрлуулна.
- Халаасан зуухандаа хийн 4 орчим минут жигнээд гаргаж ирэн шоколадыг хайлмагтсан байхад нь пиканаа нэг нэгээр нааж бэлтгэнэ. Хөргөөд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment