Sunday 8 February 2009

Амталж хуурсан алим-Хамгийн сайхан Валентин


Орц:

* 1/4 стакан масло
* 4 ш том алим, угаагаад, арилгаад, 0.6 см зузаантай хэрчсэн (wedge)
* 2 амттаны халбага эрдэнэшишийн цардуул
* 1/2 стакан хүйтэн ус
* 1/2 стакан бор сахар
* 1/2 амттаны халбага нунтаг синнамон

Бэлтгэх нь:
  1. Томхон хайруулын тавгыг дунд зэргийн гал дээр тавиад маслоо нэмж хайлуулна. Алимаа нэмээд байнга хутгасаар алимаа зөөлөрч эхэлтэл 6-7 минут хуурна.
  2. Эрдэнэшишийн цардуулйаа хүйтэн усандаа найруулаад алиман дээрээ нэмнэ. Бор сахар, синнамоноо нэмж нийцүүлнэ. Байнга хутгасаар 2 минут буцалгаад халуун бүлээн дээр нь сервислэнэ.
Зүүлт

* Ингэж бэлтгэсэн алимын панкектэй сервислэж болдог.

Эх сурвалж

No comments: