Орц:
* 1/4 стакан масло
* 4 ш том алим, угаагаад, арилгаад, 0.6 см зузаантай хэрчсэн (wedge)
* 2 амттаны халбага эрдэнэшишийн цардуул
* 1/2 стакан хүйтэн ус
* 1/2 стакан бор сахар
* 1/2 амттаны халбага нунтаг синнамон
Бэлтгэх нь:
- Томхон хайруулын тавгыг дунд зэргийн гал дээр тавиад маслоо нэмж хайлуулна. Алимаа нэмээд байнга хутгасаар алимаа зөөлөрч эхэлтэл 6-7 минут хуурна.
- Эрдэнэшишийн цардуулйаа хүйтэн усандаа найруулаад алиман дээрээ нэмнэ. Бор сахар, синнамоноо нэмж нийцүүлнэ. Байнга хутгасаар 2 минут буцалгаад халуун бүлээн дээр нь сервислэнэ.
* Ингэж бэлтгэсэн алимын панкектэй сервислэж болдог.
Эх сурвалж
No comments:
Post a Comment