Орц;
* 1 цайны аяга наран цэцгийн тос
* 1 цайны аяга хайлуулсан маргарин
* 1 цайны аяга тараг (шар усгүй)
* 1 цайны аяга нунтаг сахар (пудр)
* 1 ширхэг өндөг
* 1 ширхэг нимбэгний хальс (үрсэн), шүүс
* 10 гр хөөлгөгч нунтаг (Dr.Oetker-ийн 1 удаагынхаар савласан)
* гурил
Дээр нь;
* 1 нимбэгнийи хальс (үрсэн)
* 3 амны халбага нунтаг сахар
Бэлтгэх нь;
- Хайлуулсан маргарин, наран цэцгийн тос,тараг, өндөг, нунтаг сахар, нимбэгний үрсэн хальс болон нимбэгнийхаа шүүсийг сайтар хутгаад, холисон хөөлгөгч нунтаг, гурилаа тааруулан нэмж зуурна. Зуурмагны гурил хэлбэрт оруулж болохуйц байх хэрэгтэй.
- Зуурмагаа хушиганы хэртэй хуваагаад бөөрөнхийлөнө.
- 1 ширхэг нимбэгний үрсэн халисаа 3 амны халбага нунтаг сахартайгаа холин бэлтгэнэ. Бөөрөнхийлсөн зуурмагаа бэлдсэн бэлдмэлдээ өнхрүүлээд тослосон листэн дээрээ өрж 170 градуст 25-30 минут жигнэнэ.
No comments:
Post a Comment